Almere Sport Vereniging promoot sporten en gezondheid bij de jeugd

Almere Sport Vereniging doet er alles aan om de gezondheid en fitness bij de jeugd te bevorderen.

Het financieren van sportprogramma's en sportteams is een van de belangrijkste opdrachten die de Almere Sport Vereniging sinds haar oprichting in 1987 heeft uitgevoerd. Door de constante inzet van vrijwilligers, gemeente en lokale bedrijven die sponsoren kunnen we de beste mogelijkheden bieden voor de jeugd en bevorderen wij daarmee ook de gezondheid en fitheid van hen.

Maar het werk van de organisatie eindigt niet bij het promoten, daarnaast doen wij ook ons best voor het creëren van regelmatige kansen voor jeugdigen van verschillende achtergronden, leeftijden en vaardigheden. Het biedt teambuilding sportieve activiteiten die de jeugd helpen om zich voor te bereiden op de toekomst.

De organisatie erkent zijn vrijwilligers en sponsors die elkaar helpen om waardevolle activiteiten voor de jeugd te creëren tegen bijzonder lage kosten. Een van de nieuwe bedrijven dat lid is geworden van de organisatie is Rijschool Motion die autorijlessen en theorielessen geeft. 

Almere, de jongste stad van Nederland, is een geweldige plek om jongeren op te laten groeien, want het is gevuld met activiteiten voor het hele gezin. Dus, het investeren van je tijd of geld in de organisatie is het dubbel en dwars waard. In Almere kan de jeugd vele plekken bezoeken zoals de Oostvaardersplassen, City Mall Almere, Stichting AAP, De Kemphaan, Spa's, Veiligheidsmuseum PIT, Almere Jungle, Bezoekerscentrum De Trekvogel, Bowlingbaan, De Nieuwe Bibliotheek, Kunstlinie Almere Flevoland, Corrosia Theater, Expo & Film en Brouwerij De Kemphaan.

De City Mall van Almere ligt in het centrum. En de Oostvaardersplassen ligt op het uiterste puntje van Almere. Het gebied biedt plaats aan wilde grazers, trekvogels en wilde paarden. Het is een prachtig natuurgebied. Het enige nadeel dat benoemd dient te worden is hoe er in de winter met de dieren om wordt gegaan.

In de winter zijn de Oostvaardersplassen niets meer of minder dan een ziek experiment van de overheid waarbij dieren achter een hek worden gezet en massaal de hongerdood sterven omdat ze niet naar een ander gebied kunnen waar wel voedsel is. De overheid noemt dat natuur. Maar dieren achter een hek plaatsen zonder eten is geen natuur, maar een belachelijk idee.

Kom meer te weten:
Goedkope rijlessen bij Rijschool Motion




Reacties

Populaire posts van deze blog

Almere Sport Vereniging